Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari, kemudian ALLAH datangkan pula guruh dan kilat!
Puas kita menangis mencari di mana matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI.


Buat Logo Sendiri


Logo sangat memberi kesan ingatan pada produk/perniagaan...
walau sekecil mana pun produk/perniagaan tu...
Dengan logo...produk kita... mudah diingati dan lekat dihati pengguna/pelanggan...

Logo jugak memberi impak bahawa kita serius dalam bidang yg kita lakukan...
Tak kira la bidang apapun...

Entry kali ni saya nak kongsi dengan kawan2 cara buat logo sendiri
dengan mudah dan percuma...
hehehe...mcm best jer..
memang best pun..

Yang penting sekali.... kawan2 kene la download dulu... klik kat download ni ...
bila dah download... leh la mulakan keje2 melogo yer kawan2...hehehe
banyak option logo kat sini...just select pastu edit la ikut suka ....
senang kan...

mesti cuba tau..
berbaloi - baloi....


0 si comel bersembang: